Teater Sláva / Tonsalen
teaterslavaloggasmall.png

Teater Sláva / Tonsalen

Besöksadress
Teater Sláva/Tonsalen
Kyrkogårdsvägen 2
141 62 Huddinge
Postadress
Teater Sláva
Box 101
141 28 Huddinge
Telefon: 08 – 551 70517
Mail: info (a) teaterslava.org

 
 
 

TONSALEN

Med bil kör man Huddingevägen 226 och tar av till Huddinge Centrum. Kör Kommunalvägen genom Huddinge C med Pendeltågstationen på vänster hand och fortsätt ca 200m uppför en backe så ligger Tonsalen till höger på en kulle. Parkering finns på baksidan av huset där även entrén i markplan är belägen. (Kör ni Kommunalvägen genom Huddinge C med Pendeltågstationen på höger hand har ni kört för långt…se kartan ovan!)
 

KONTAKTA OSS

Namn *
Namn
 
gruppbild.jpg
tonsal01.png

Om Sláva

Teater Sláva är en fysisk och musikbaserad teater som gör föreställningar, konserter och pedagogik fyllt med röst och rörelse för barn som vuxna över hela världen.
Teater Sláva är en fri teatergrupp som funnits och odlat sin särart i 25 år. Uttrycket är fysisk totalteater där sång, text, rörelse och energi blandas samman i visuellt starka bilder. Vi arbetar mycket med köruttryck i röst och rörelse, och med det solistiska i kontrast. Forskandet i den enskilda mänskliga förmågan och i gruppdynamikens kraft, i samarbetet och utbytet mellan kropp och röst har fört arbetet framåt. Den intensiva närvaron, energin och urkraften i sång och rörelse hjälper oss att komma åt laddningen av ögonblicket då aktör och publik kan mötas. Att våga utmana oss själva tillsammans med publiken och därmed visa på människans inneboende möjligheter är ett av våra mål.

PERSONAL

Elin Tisell

 Maria af KLintberg

Maria af KLintberg

 Viktoria Siwek

Viktoria Siwek

 Lars Brinck

Lars Brinck

 Nimeth Özdemir

Nimeth Özdemir

 Daniel Rudholm

Daniel Rudholm

 Lova Eriksson

Lova Eriksson

 Daniel Reid

Daniel Reid

 Kefas Berlin Jannes

Kefas Berlin Jannes

 Marcell

Marcell

 Elin Collmo

Elin Collmo

 
randblå.jpg