Back to All Events

Arbina och Minnesträdet

  • Skolbokning i Hedermora Hedemora Sweden (map)

Med inspiration från nordisk mytologi berättar Teater Sláva en nyskriven saga med en egensinnig hjältinna. Estetiken andas manga och drivs av en hoppfull, flödande berättarglädje. Föreställningen är full av musik, sjungen och spelad. Teater Slávas sammansvetsade ensemble berättar äventyret med fysisk energi, visuell poesi och en god portion teatermagi.

Prinsessan Arbina lever i en uråldrig framtid efter den stora ekologiska katastrofen. Genom drömmar får hon tecken på att det finns liv någonstans i ödemarken. Rustad med magiska trollformler beger hon sig ut på ett spännande äventyr fyllt av faror och skönhet för att hitta vägen till en ny värld.

Spelas både 9.15 samt 10.45

Maila info@teaterslava.org om du är arrangör och vill ha möjlighet att komma och se denna föreställning.

Earlier Event: May 11
Kalevalaskåpet