Back to All Events

Klang och Jubel


  • Skolbokning i Botkyrka Botkyrka (map)

En konsertföreställning för alla sinnen

Klang och jubel är en upplevelse för alla sinnen. Med fanors fladdrande färger, milda klanger och visuell poesi lockar vi fantasin och kroppen att vara med! Konserten tar fasta på Teater Slávas erfarenhet av arbete med barn och pedagoger i särskolan som intensifierats under senare år. Föreställningen är flexibel för publik i olika åldrar och med olika behov och kapacitet. Vi har lämnat de mullrande trummorna hemma, och har valt ut ett vackert program som inte skrämmer, men lockar även dem med känsliga sinnen. Alla som vill får vara med och föra en fana eller prova ett instrument som höjdpunkt på programmet.

Spelas ett flertal datum under denna period.

Maila info@teaterslava.org om du är arrangör och vill ha möjlighet att komma och se denna föreställning.

Earlier Event: March 26
Eldfågeln
Later Event: May 5
Eldfågeln